superyacht-scheepswerf

de mediterrane referentie
Sinds 1940

Refit & onderhoud

Yacht refit-projecten maken het mogelijk om grote transformaties uit te voeren, zoals romp uitbreidingen, interieur renovatie, motor wisseling, enz. Ons technisch kantoor bestudeert elk jacht en elk project individueel om de meest betrouwbare oplossing te vinden.

Wij voeren onderhouds-en reparatiewerkzaamheden uit met die extra speciale verzorging die een super jacht vereist.

Professionele schilderkunst

Inbegrepen diensten:

  1. Reiniging & hidro-stralen
  2. Priming en hand schuren
  3. Vullen van holtes
  4. Schilderij
  5. Aanbrengen van blanke lakken

Voldoen aan internationale lakafwerkings normen: ISO2813 voor glans meting bij een lichtinval van 60 °.

Periodieke enquêtes & inspecties

Gedurende het hele actieve leven is een jacht voorzien van een reeks periodieke enquêtes op een terugkerend vijf jaarbasis. De reden is om ervoor te zorgen dat het vaartuig in een toestand blijft of wordt gebracht die in overeenstemming is met de internationale voorschriften van de goedkeuring.

Crew verzorging en activiteiten

De tijd doorgebracht in de werf te wachten voor de voltooiing van het werk wordt ook een moment om de regio Valencia en Murcia te verkennen, rijk aan geschiedenis, cultuur, kunst, natuur en tradities. Voor ons is de gastvrijheid de beste manier om u een deel van onze grote familie te laten voelen.

This Superyacht shipyard Mallorca is near by

WELKOM BIJ
Superyacht-scheepswerf

Superyacht Shipyard ligt in het zuidoosten van het vasteland van Spanje, 45 mijl van Ibiza. We verwelkomen superjachten van 31-138m LOA in onze jachthaven en kunnen tot 1200 ton vervoeren in de scheepswerf.

Onze visie

“Onze Visie is een belangrijke speler als een van de 24/7 full-service en worden als een cluster van bedrijven, de belangrijkste locatie voor het uitvoeren van alle onderhoud, reparatie, refit, herschilderen en conversie werk aan boord van yachs tot 135 meter/440 ‘ in de lengte in Denia in het zuiden van Spanje door providi ng First Class en turn-key oplossingen. “

Albert Morell

Algemeen directeur

Getuigenissen

"Het werk werd goed gedaan met zeer hoge normen en ik zou zeker hun diensten en faciliteiten aanbevelen voor elke superjacht reparatie, modificatie of onderhoud."

"Het is een grote eer om erkend te worden door zo'n belangrijk bedrijf, een toonaangevend Shiprepair & conversie-en scheepsbouw groep in Europa voor meer dan 40 jaar, dat zich sterk inzet voor kwaliteit en uitmuntendheid in al zijn bedrijfspraktijken."

"Ik wil graag mijn dank betuigen aan u en uw team voor uw professionaliteit en uitstekend werk uitgevoerd op mijn jacht"

Neem contact op

Telefoon

+34 965 780 146

Email adres

amorell@portdenia.com

Office-adres

Varadero Port Denia s/n Moll de la Pansa- 03700 Denia, Spanje

SUPERYACHT-SCHEEPSWERF

Superyacht Shipyard ligt in het zuidoosten van het vasteland van Spanje, 45 mijl van Ibiza. We verwelkomen superjachten van 31-138m LOA in onze jachthaven en kunnen tot 1200 ton vervoeren in de scheepswerf.

Contactpersonen

Nieuwsbrief

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish